Ga naar de inhoud

Reis en recreatie

Benieuwd naar de mogelijkheden in reis- en recreatieverzekeringen? Bekijk het overzicht.

Evenementen

Met een evenementenverzekering worden de reeds gemaakte kosten ter voorbereiding van een feest of evenement in ieder geval vergoed als deze niet doorgaat door ziekte of brand.

Bekijk dienst

Golf

Als golfer zorgt u natuurlijk goed voor uw uitrusting. Met een golfverzekering kunt u uw uitrusting uitstekend verzekeren tegen schade. De verzekering is geldig in de hele wereld.

Bekijk dienst

Hobby en sport

De hobby- en sportartikelenverzekering biedt hiervoor de perfecte oplossing voor het verzekeren van hobby-, sport- en recreatiespullen binnen en buitenshuis.

Bekijk dienst

Fiets

Mits voorzien van een ART goedgekeurd slot, kunnen fietsen, ATB's, E-Bikes etc. ondergebracht worden onder een fietsverzekering.

Bekijk dienst

Boot

Uw sloep, motorkruiser of zeiljacht wilt u natuurlijk goed verzekeren. Met een bootverzekering is dat geen enkel probleem. U kiest de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor de zaken die u wilt verzekeren.

Bekijk dienst

Recreatiehuis

Het is ideaal om een eigen plek te hebben, een tweede huis, om even helemaal weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Met een recreatiehuisverzekering kun je dit tweede huis beschermen tegen vrijwel alle risico’s.

Bekijk dienst

Kampeerauto

Met een kampeerautoverzekering kunt u uw kostbare vervoermiddel goed verzekeren. U kiest de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor de zaken die u wilt verzekeren. Er zijn zelfs kampeerautoverzekeringen op basis van een voordelig occasion tarief, waarbij de premie wordt berekend over de werkelijke waarde van uw kampeerauto.

Bekijk dienst

Caravan

Met een caravanverzekering kunt u uw caravan, vouwkampeerwagen of stacaravan verzekeren tegen schade door aanrijding, brand/diefstal en storm.

Bekijk dienst

Groeps- en schoolreizen

Een verzekering is afgestemd op een groepsreis of schoolreis, waarbij u keuze heeft uit 2 combinaties. Bij combinatie 1 zijn alle deelnemers standaard verzekerd van directe, persoonlijke hulp bij pech, ongeval of ziekte. Bij combinatie 2 zijn de deelnemers bovendien verzekerd tegen verlies van en schade aan bagage en schade als gevolg van bijzondere sporten.

Bekijk dienst

Doorlopende annulering

Het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of voortijdig moet worden afgebroken. In zo’n geval wilt u liever niet opdraaien voor de – vooraf – gemaakte kosten. Gelukkig biedt de Doorlopende Annulerings-verzekering uitkomst.

Bekijk dienst

Aflopende annulering

Stel, u hebt een reis of vakantie geboekt. Door omstandigheden kunt u worden gedwongen om niet aan deze reis of vakantie te beginnen. Ook als u al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met een annuleringsverzekering kunt u zich verzekeren tegen deze kosten.

Bekijk dienst

Doorlopende reis

Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door tijdens uw vakanties van maximaal 60 dagen aaneengesloten, altijd en overal verzekerd.

Bekijk dienst

Aflopende reis

Waarom deze verzekering? Iedereen verdient een lekkere vakantie of een mooie reis. Mocht er toch iets vervelends gebeuren tijdens de vakantie of de reis, dan bent u met een reisverzekering prima beschermd tegen de gevolgen.

Bekijk dienst