Ga naar de inhoud

Assurantiën

Dat een verzekering in veel gevallen noodzakelijk is weten de meeste mensen wel. Niemand betaalt tenslotte graag uit eigen zak een schade. Gelukkig zijn hiervoor verzekeringsoplossingen. Maar daarvan zijn er wel bijzonder veel: honderden verschillende verzekeringsproducten. Kies maar eens de juiste uit. Daarnaast vertegenwoordigen verzekeringen grote belangen. Een huis dat afbrandt of een zelfstandige ondernemer die door een ongeluk niet meer kan werken.

Ook bij schade zit u niet te wachten op extra zoekwerk: wat staat er in de polisvoorwaarden, wat mag u wel en wat mag u niet, wie moeten er allemaal worden ingeschakeld en wat moet er worden geregeld. Kortom: hoe nu verder? Wij kunnen u hiermee helpen!

Graag adviseren wij u over de meest geschikte verzekeringsproducten. Daarbij kijken wij naar uw situatie en wensen en zoeken een zo passend mogelijke verzekering. Ook als een verzekering voor uw situatie overbodig is hoort u dat van ons.

De waarde van een verzekering en een verzekeringsadviseur is vooral goed merkbaar op het moment van schade. Wij zijn dan echt uw partner. Wij onderhandelen namens u met de verzekeraars en wij adviseren u bij alle stappen die moeten worden ondernomen, zodat alle nare gevolgen van de schade zo snel mogelijk achter de rug zijn.