Ga naar de inhoud

Inboedel

Met de term inboedel bedoelen wij alle roerende zaken die deel uitmaken van uw particuliere huishouding, dus kortom de spullen in uw huis. Deze spullen kunnen op veel manieren beschadigd raken. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van bepaalde gebeurtenissen.

Over het algemeen dekt een inboedelverzekering schade aan de spullen in uw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem vorst of explosie. Schade die u met opzet heeft veroorzaakt, wordt nooit vergoed.

Naast de standaarddekking kunt u ook kiezen voor uitgebreidere dekkingen, waarvan de polisvoorwaarden per verzekeraar kunnen verschillen. Voor de zeer waardevolle spullen, zoals sieraden, kunt u ook speciale verzekeringen afsluiten. Deze verzekering heet een kostbaarheden- of een hobby- en sportuitrustingverzekering.

Neem voor meer informatie over dit product contact met ons op zodat wij u nader kunnen informeren. Indien u het wenst kunt u ook de bijbehorende productwijzer raadplegen.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

"*" geeft vereiste velden aan

terug naar overzicht