Ga naar de inhoud

Aansprakelijkheid

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u onbedoeld spullen van een ander beschadigt of dat iemand door uw schuld gewond raakt. Vooral bij letselschade kan een schadeclaim hoog oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren dekt de financiële gevolgen van de aansprakelijkheid van u en uw gezin voor materiële- en letselschade.

(Materiële)schade aan spullen van verzekerden onderling valt niet onder deze verzekering. Ook is schade aan spullen die u leent of huurt niet altijd of beperkt verzekerd. Iedere gebeurtenis is anders. Daarom staat vaak in de polisvoorwaarden wat niet verzekerd is. Bijvoorbeeld schade die u tijdens uw werk of met uw auto-, motor-, brom- of snorfiets veroorzaakt. Ook schade die u met opzet (tot een bepaalde leeftijd) veroorzaakt, wordt nooit vergoed.

Neem voor meer informatie over dit product contact met ons op zodat wij u nader kunnen informeren. Indien u het wenst kunt u ook de bijbehorende productwijzer raadplegen.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

"*" geeft vereiste velden aan

terug naar overzicht