Ga naar de inhoud

Ongevallen in-/opzittenden

Als bestuurder van een auto of motor kunt u betrokken raken bij een ongeval. Stel dat de in- op opzittenden van een auto of motor blijvend invalide raken of zelfs overlijden. De ongevallenverzekering voor in- of opzittenden keert dan een vast bedrag uit welke in de polis is overeengekomen. De verzekeraar kijkt niet naar hoeveel schade iemand precies lijdt. Het in de polis overeengekomen bedrag krijgen de slachtoffers of nabestaanden. Ook de bestuurder is verzekerd.

Vooral bij een ongevallenverzekering voor inzittenden is het opgegeven aantal zitplaatsen erg belangrijk. Het maakt niet uit of de bestuurder aansprakelijk is voor het ongeval.

De dekking geldt niet alleen wanneer de inzittenden in de auto of de opzittenden op de motor zitten, maar ook tijdens het in-/uitstappen of op-/afstappen. Ook tijdens het uitvoeren van een noodreparatie onderweg is de dekking van kracht.

Neem voor meer informatie over dit product contact met ons op zodat wij u nader kunnen informeren. Indien u het wenst kunt u ook de bijbehorende productwijzer raadplegen.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

"*" geeft vereiste velden aan

terug naar overzicht